KATHA-ROS, HEEL DE VROUW, THERAPEUTISCHE HULP VOOR VROUWEN

Ben jij als vrouw op zoek naar professionele therapeutische hulp om meer in je kracht te komen? Dan ben je zeker niet de enige. Veel vrouwen hebben last van de gevolgen van hun positie in de maatschappij. Door de eeuwen heen is de vrouw altijd ondergeschikt geweest aan de man, met alle gevolgen van dien. Daarnaast kunnen thema’s als veiligheid, intimiteit, hechting en seksualiteit maar ook zwangerschap en moeder zijn, bij vrouwen een rol spelen in de persoonlijke ontwikkeling. Herken jij jezelf hierin? Ontdek dan de mogelijkheden van Katha-ros voor professionele hulp om als vrouw meer uit je eigen kracht te halen en op te staan voor jezelf. De kracht van kwetsbaarheid te voelen, vanuit gelijkwaardigheid. Meer autonomie en potentieel uit jezelf halen. Oftewel, thuiskomen bij jezelf. Laat jezelf weer zien, wie je werkelijk bent, want je bent zo mooi!

GEKWETSTE VROUWEN UIT DE PROVINCIE GELDERLAND HELPEN

Katha-ros zet zich in om vrouwen die (om wat voor reden dan ook) problemen hebben om zich te handhaven in de maatschappij op een professionele manier bij te staan. Een van de belangrijkste doelstellingen is om gekwetste vrouwen uit de provincie Gelderland te helpen door hen weer in hun kracht te zetten. Veel vrouwen dragen een zware onzichtbare last die wordt opgelegd door de maatschappij, hun gezin van herkomst, partner, religie of cultuur.

Deze last heeft betrekking op het van oudsher creëren van een onderdanige rol van de vrouw in de samenleving. Om deze last van je af te gooien kun je gebruik maken van een eenmalige coaching of een begeleidingstraject. De trajecten worden volledig op maat voor je ontwikkeld met als doelstelling dat je als vrouw meer in je kracht komt te staan en voor jezelf kunt opkomen. In onze huidige samenleving is het immers helemaal niet nodig om onderdanig te moeten zijn als vrouw. Van overleven naar een zinvol leven!

Je hoeft het niet allen te doen. Katrien Beijer loopt samen met je mee op zoek naar het juiste pad voor jou. Door verschillende methodieken te combineren met het inzetten van de paarden, heeft Katha-ros een unieke therapeutische manier van werken ontwikkeld. Zij heeft een holistische benadering en kijkt niet alleen naar de psyche maar ook naar het lichamelijk, emotionele en energetische aspect. Daar waar verwonding en trauma aanwezig is, weer naar herstel en heling bewegen. Wanneer hier weer meer balans in komt, kun je dat merken in de mate van meer levensenergie en levensgeluk. Kortom de flow komt weer in je leven en de vrijheid om zelf keuzes te maken.

COACHING VOOR VROUWEN

Heb je interesse om eens vrijblijvend af te stemmen wat Katha-ros voor je kan betekenen met betrekking tot coaching voor vrouwen? Neem dan gerust contact op met Katrien Beijer, de professionele coach achter Katha-ros. Zij biedt haar begeleiding aan vanuit huis, waar zij de beschikking heeft over een veilige, rustige en harmonieuze omgeving om als vrouw aan jezelf te werken. Katha-ros is gevestigd aan de Fortstraat 9, 7025 CD Halle (Achterhoek, provincie Gelderland). Je bent hier van harte welkom om inzicht te krijgen hoe je jouw innerlijke kompas kunt volgen.