Ben jij als man op zoek naar professionele therapeutische hulp om meer in je kracht te komen? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mannen hebben last van de gevolgen van hun positie in de maatschappij. Door de eeuwen heen is de man altijd superieur geweest aan de vrouw, met alle gevolgen van dien. De maatschappelijke druk op mannen licht hoog en de concurrentie is moordend. Daarnaast kunnen thema’s als veiligheid, intimiteit, hechting en seksualiteit maar ook kwetsbaarheid, partnerschap en vader zijn, bij mannen een rol spelen in hun persoonlijke ontwikkeling. Herken jij jezelf hierin? Ontdek dan de coaching mogelijkheden van Katha-ros voor professionele hulp om als man meer uit je eigen kracht te halen en op te staan voor jezelf. De kracht van kwetsbaarheid te voelen, vanuit gelijkwaardigheid. Meer autonomie en potentieel uit jezelf halen. Oftewel, thuiskomen bij jezelf. Laat jezelf weer zien, wie je werkelijk bent, want je bent zo mooi!

Hoezo Burn-out

 

GEKWETSTE MANNEN UIT DE PROVINCIE GELDERLAND HELPEN

Katha-ros zet zich in om mannen die (om wat voor reden dan ook) problemen hebben om zich te handhaven in de maatschappij op een professionele manier bij te staan. Een van de belangrijkste doelstellingen is om gekwetste mannen uit de provincie Gelderland te helpen door hen weer in hun kracht te zetten door middel van coaching. Veel mannen dragen een zware onzichtbare last die wordt opgelegd door de maatschappij, hun gezin van herkomst, partner, religie, cultuur of werk.

Deze last heeft betrekking op het van oudsher creëren van een superieure rol van de man in de samenleving. Om deze last van je af te gooien kun je gebruik maken van een eenmalige coaching of een begeleidingstraject. De coachtrajecten worden volledig op maat voor je ontwikkeld met als doelstelling dat je als man meer in je kracht komt te staan en voor jezelf kunt opkomen. In onze huidige samenleving is het immers helemaal niet nodig om superieur te moeten zijn als man. Van overleven naar een zinvol leven!

Je hoeft het niet alleen te doen. Katrien Beijer loopt samen met je mee op zoek naar het juiste pad voor jou. Door verschillende methodieken te combineren met het inzetten van de paarden, heeft Katha-ros een unieke therapeutische manier van werken ontwikkeld. Zij heeft een holistische benadering en kijkt niet alleen naar de psyche maar ook naar het lichamelijk, emotionele en energetische aspect. Daar waar verwonding en trauma aanwezig is, weer naar herstel en heling bewegen. Wanneer hier weer meer balans in komt, kun je dat merken in de mate van meer levensenergie en levensgeluk. Kortom de flow komt weer in je leven en de vrijheid om zelf keuzes te maken.

 Thuis-komen bij jezelf,    thuis-zijn waar je ook bent!

Neem contact op

Recensie:
“De directe aanleiding voor mijn komst was dat we op relationeel gebied een heftige periode doormaakten, waar we begeleiding bij konden gebruiken. Zeker omdat er een baby onderweg is. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten van deze vorm van coaching. Ik vond het echt een heel fijn intake gesprek waarbij zowel ik als mijn vriendin aanwezig waren. Tijdens dit gesprek werd direct duidelijk hoe we vanaf dat moment verder zouden gaan. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn eigen rol in het geheel, mijn overlevingsmechanismes en waar deze overlevingsmechanismes vandaan komen. Ook heb ik handvatten gekregen om geaard te blijven en niet mee te gaan iebelen met mijn partner. Ik ben echt heel tevreden en blij dat Katrien mijn coach is. Het feit dat Katrien zowel mij als mijn vriendin coacht, heeft wat mij betreft echt een toegevoegde waarde. Ze is objectief en kan zich goed verplaatsen in ons allebei. Ook kent ze onze valkuilen. Katrien heeft mij meer inzicht gegeven waarom ik iets doe. Bij de paarden in de wei staan, vind ik elke keer weer heel bijzonder. De paarden laten altijd goed zien wat er speelt, echt een toegevoegde waarde aan het coachen. Ik heb eerder twee paardencoachsessies gehad, maar die zijn niet te vergelijken met de huidige coaching die ik bij Katha-ros krijg. Hier krijg ik echt het idee dat ik bij de kern kom van wat er speelt.”

mannen coaching

COACHING VOOR MANNEN

Heb je interesse om eens vrijblijvend af te stemmen wat Katha-ros voor je kan betekenen met betrekking tot coaching voor mannen? Neem dan gerust contact op met Katrien Beijer, de professionele coach achter Katha-ros. Zij biedt haar begeleiding aan vanuit huis, waar zij de beschikking heeft over een veilige, rustige en harmonieuze omgeving om als man aan jezelf te werken.

Katha-ros is gevestigd aan de Fortstraat 9, 7025 CD Halle (Achterhoek, provincie Gelderland). Je bent hier van harte welkom om inzicht te krijgen hoe je jouw innerlijke kompas kunt volgen.