Over mij

Welkom op mijn site, mijn naam is Katrien Beijer. Vanaf 2011 ben ik mij meer en bewust “anders” gaan richten op mijn persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie, energiewerk, systemisch werk en lichaamswerk.
Tevens heb ik geleerd hoe ik de dieren kan inzetten als co-coach. Er ging een wereld voor mij open voor wat betreft de mogelijkheden van deze therapeutische benaderingen en de positieve effecten daarvan. Ik heb 50 jaar ervaring met paarden vanuit de sportsector en ben mij nog bewuster geworden van de spiegelende kracht die dieren op de mens hebben. Mijn ervaring is dat de combinatie van dier en natuur de groei en ontwikkeling van de mens gemakkelijker maakt. Bewuste- en onbewuste innerlijke processen werden helder, waardoor ik weer keuzes kon maken om beter in balans te komen. Kortom het roer ging om.

In mijn meer dan 30 jarige ervaring als (wijk)agent ben ik regelmatig geconfronteerd met hulpverleners en cliënten die zich onmachtig voelden bij de gegeven therapieën. In de gesprekken met burgers kreeg ik regelmatig te horen dat men eindelijk zijn verhaal kwijt kon en dat er serieus naar ze geluisterd werd. Door mijn empathisch vermogen en mijn passie om andere mensen te helpen, ben ik tot het besluit gekomen om Katha-ros op te richten. Het geeft mij voldoening om mensen te zien groeien en ontwikkelen, waardoor ze weer met kracht in het leven kunnen staan.

Ik woon in de Achterhoek en werk vanuit huis. Katha-ros biedt een veilige, rustige en harmonieuze omgeving, waarin je aan jezelf kunt werken. Hierbij sta ik naast je en word je professioneel begeleid.
Stress, Burn-out, trauma gerelateerde problematiek en persoonlijke ontwikkeling behoren tot mijn specialismes.

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.“

– Citaat Confucius –

Opleidingen, certificaten en verdieping:

NLP practitioner, NLP master en NLP post-master, Basis Systemische Werk, Basis Opleiding coachen met Paarden, Systemisch Werken en begeleiden met Paarden, Burn-out begeleiden met Paarden, Traumaverwerking met Paarden, OMPT (Opstellingen Meergenerationeel PsychoTraumatologie F.Ruppert), IOPT (Identity Oriented Psycho Traumatologie F.Ruppert), Verdieping lichaamsgerichte traumatherapie, Heel de Vrouw (seksueel traumatherapie middels IOPT/IZR Interact Tiel), Pad van Innerlijk Meesterschap HSA.