Over mij als coach

Welkom op mijn site, mijn naam is Katrien Beijer. Vanaf 2011 ben ik mij meer en bewust “anders” gaan richten op mijn persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie, traumaverwerking, energiewerk, systemisch werk, lichaamswerk en Soulcoaching.

Tevens heb ik geleerd hoe ik de dieren als co-coach kan inzetten. Er ging een wereld voor mij open voor wat betreft de mogelijkheden van deze therapeutische benaderingen en de positieve effecten daarvan. Ik heb ruim 50 jaar ervaring met paarden en ben mij nog bewuster geworden van de spiegelende kracht die dieren op ons hebben. Mijn ervaring is dat de combinatie van dier en natuur, de groei en ontwikkeling van de mens gemakkelijker maakt. Bewuste- en onbewuste innerlijke processen werden helder, waardoor ik weer keuzes kon maken om beter in balans te komen. Kortom het roer ging om.

In mijn 39 jaar politie ervaring, ben ik regelmatig geconfronteerd met hulpverleners en cliënten die zich onmachtig voelden bij de gegeven therapieën en hulpverlening. In de gesprekken met burgers kreeg ik regelmatig te horen dat men eindelijk zijn verhaal kwijt kon en dat er serieus naar ze geluisterd werd. Door mijn empathisch vermogen en mijn passie om andere mensen te helpen, ben ik tot het besluit gekomen om Katha-ros, coachen met paarden op te richten. Het geeft mij voldoening als coach om mensen te zien groeien en ontwikkelen, waardoor ze weer met kracht en plezier in het leven kunnen staan.

Ik ben van mening dat wanneer je als hulpverlener/therapeut je eigen stukken hebt doorleeft, je pas een ander op dat niveau kunt helpen en bijstaan. Door al het werk aan mezelf tijdens de opleidingen, merk ik dat ik zo dicht bij mezelf ben gekomen dat de politie niet meer bij mij past. De maskers zijn af en de muren afgebroken.

                Hier ben ik in al mijn kwetsbaarheid.  Open, transparant en zo zuiver als een mens kan zijn.

Ik woon in de Achterhoek en werk vanuit huis. Katha-ros biedt een veilige, rustige en harmonieuze omgeving, waarin je aan jezelf kunt werken. Hierbij sta ik naast je en word je professioneel begeleid.
Stress, Burn-out, trauma gerelateerde problematiek, HSP en persoonlijke ontwikkeling behoren tot mijn specialismes.

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.“

– Citaat Confucius –

Opleidingen, certificaten en verdieping:

NLP practitioner, NLP master en NLP post-master, Basis Systemische Werk, Basis Opleiding coachen met Paarden, Systemisch Werken en begeleiden met Paarden, Burn-out begeleiden met Paarden, Traumaverwerking met Paarden, OMPT (Opstellingen Meergenerationeel PsychoTraumatologie F.Ruppert), IOPT (Identity Oriented Psycho Traumatologie F.Ruppert), Verdieping lichaamsgerichte traumatherapie, Heel de Vrouw (seksueel traumatherapie middels IOPT/IZR Interact Tiel), Pad van Innerlijk Meesterschap HSA (energetisch werk), Soulcoach en EMD Facilitator (HSA).