coachen met paarden

Persoonlijke ontwikkeling

KATHA-ROS, VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING MET PAARDEN

De veeleisende invloeden van de huidige maatschappij hebben op veel mensen hun weerslag. Sociale invloeden kunnen een persoonlijke ontwikkeling zeer sterk in de weg staan. Dit is echter niet het geval als je in staat bent om van je eigen kracht gebruik te maken en je innerlijke kompas te volgen. Het is dan niet nodig om als het ware een masker te dragen als overlevingsstrategie tegen invloeden van buitenaf. Katha-ros kan je helpen om gebruik te maken van je eigen kracht zodat je het masker af kunt nemen. Je kunt onder andere kiezen voor een therapievorm waarbij paarden als co-coach worden ingezet om jou te helpen met het zetten van de gewenste stappen in je persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke ontwikkeling

 

PROFESSIONELE COACH IN GELDERLAND VOOR HULP bij PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Katrien Beijer werkt als professionele coach vanuit haar huis aan de Fortstraat 9, 7025 CD Halle (Achterhoek, provincie Gelderland). In een veilige, rustige en harmonieuze setting kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt gebruik maken van eenmalige coaching maar ook kiezen voor een begeleidingstraject. De stappen die in het traject gezet worden, zijn gericht op het afzetten van het masker aangezien het opzetten en dragen van een masker energie kost. Dus meer in de flow komen waardoor het leven makkelijker wordt. Kortom, laat jezelf weer zien, je bent zo’n mooi mens!

Door hulp bij persoonlijke bewustwording en het in beeld brengen van (onbewuste) thema’s waar je mee zit, kun je hierin stappen zetten. Paardencoaching is een traject wat hier uitstekend op aansluit. Paarden kunnen heel helder een weerspiegeling geven van jouw masker. Hierdoor ontstaat inzicht in de situatie en ervaar je vrijheid en ruimte, waardoor je er op een andere manier naar gaat kijken en mee om kan gaan. Als je weet waar je vandaan komt, weet je ook waar je naar toe wil en hoeft het verleden zich niet te herhalen.

Persoonlijke ontwikkeling begint bij het ont-wikkelen van alle lagen die je in je leven als bescherming hebt opgebouwd. Katha-ros biedt hiervoor een veilige en betrouwbare omgeving om in te werken. Je hoeft het niet alleen te doen, ik sta naast je en loop met je mee het juiste pad op. Ik combineer verschillende methodieken met het paard als co-coach, dit in tegenstelling tot de reguliere hulpverlening. Ik werk graag samen met arbo/huisartsen, medische specialisten of psychische hulpverlening indien jij dit wenst.

Thuis-komen bij jezelf,  Thuis-zijn waar je ook bent!
Nieuwsgierig, neem contact op

Recensie:
“Voor rouwverwerking en een stuk persoonlijke ontwikkeling kwam ik terecht bij Katha-ros. Ik heb al wat ervaring in de geestelijke gezondheidzorg. Hiervoor heb ik cognitieve therapie gehad en bij een paar psychologen en een haptonoom geweest. Tevens heb ik familie opstellingen gedaan. Cognitieve therapie had ik niet zoveel mee, dat kwam bij mij niet binnen. Familie opstellingen waren interessant, maar wat mij aanspreekt in de training bij Katha-Ros is dat het individueler is. Veel meer op mij gericht ipv bij familie opstellingen op de gehele groep. Door de mogelijkheid hier om veel dieper in te gaan op mijn eigen problematiek, heb ik het gevoel dat er ook een veel beter resultaat gehaald wordt. Daarnaast vind ik het voor een aantal onderwerpen fijn dat Katrien een achtergrond bij de politie heeft. De inzet van paarden heb ik als bijzonder ervaren. Ik heb al wel eerder opstellingen gedaan, maar de manier van reageren van paarden op de resonantie, vind ik heel bijzonder. Wat de paarden terug geven, is voor mij zeer herkenbaar. Ik ervaar de manier van coachen van Katrien als bijzonder prettig en waardevol. Tevens zou ik anderen ook zeker adviseren om naar Katha-ros te gaan.”

WERKEN AAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING MET BEHULP VAN PAARDEN

Heb je interesse om eens vrijblijvend af te stemmen hoe Katha-ros je op een professionele manier kan ondersteunen bij het werken aan persoonlijke ontwikkeling met behulp van paarden?

Neem dan gerust contact met op met Katrien Beijer. Dit kun je doen door haar te mailen, telefonisch, contact met haar op te nemen of te appen.
Je bent van harte welkom om gebruik te maken van haar lange ervaring in het bieden van persoonlijke begeleiding.